Don Boskov center Celje

Programi Salezijanskega Mladinskega centra (SMC)

Programi

Namen in cilj interesnih dejavnosti vključuje druženje, usposabljanje in medkulturno spoznavanje otrok/mladih. Vsi skupaj želimo, da bi treningi, tekmovanja in druženje ob tem potekalo dobro in v korist Vaših otrok. V smislu odgovornosti in strinjanja z našim delom vas prosimo, da nam izpolnjeno prijavnico dostavite.

PRIJAVE IN INFORMACIJE PREKO e-pošte: smc.celje@gmail.com ali na telefon 051 677 925

Za sodelovanje v programu morajo mladi imeti soglasje staršev, ki ga dobite na tej povezavi.

Igrišče

Dvorišče je odprto vsak dan (razen nedelje ter večjih praznikov)

Mini Bus veselja

Mini bus veselje, prihaja iz Ljubljane na naše dvorišče vsak ponedeljek. Izvajajo delavnice, druženje in igro.Več informacij najdete na linku

Učenje kitare

V našem centru nudimo tudi tečaj kitare. Nismo glasbena šola, vender pomagamo mladim, da bi se naučili osnovnih akordov za spremljavo ob petju zabavnih pesmi.

Klubski prostori

Mladinski center ima lepo opremljene prostore za druženje in igro. Animatorji ter zaposleni pa skrbijo za pozitivno okolje, kjer ne le da se mladi igrajo in družijo, skrbimo tudi za vzgojo in dobro razpoloženje.

3D Večeri

Večeri namenjeni mladim in manj mladim. 3D pomeni:

  • Duhovni večeri
  • Debate in predavanja
  • Družabni večeri predvsem iz bogate salezijanske izkušnje

Več najdete na povezavi

Odbojka za dekleta

Trenutno naš center na turnirju SPORT-KAT zastopa skupia deklet, ki igrajo odbojko ter hodijo na turnirje odbojke. Če bi se kdo želel pridružiti ekipi dobrodošel.

Animatorji - prostovoljci

Animatorji in prostovoljci so tista skupina, ki v mladinskem centru organizira in izvaja številne programe. Skupine imajo redna srečanja ter usposabljanja, da bi bili programi čimbolj kvalitetni in lepo organizirani. Radi se pa tudi družijo in potujejo.

Šolska pomoč

Naši prostovoljci nudijo tudi šolsko pomoč, tistim, ki to potrebujete. Kdor potrebuje pomoč pri učenju naj se oglasi v naši pisarni kjer mu bomo dodelili prostovoljca za pomoč.

Hišni bend

V centru imamo tudi bogato glasbeno dejavnost. Predvsem se pohvalimo z “Hišnim bendom”, ki redno vadi ter nastopa v našem centru. Uporablja lepo sodobno opremljeno glasbeno sobo. Če bi se kdo želel pridružiti ekipi naj se javi. Predvsem dobrodišli vokali ter morda kakšen ki bi izgral bas-kitaro.

Dajemo pa možnost in uporabo prostorov tudi za kakšen novi bend, ki bi se ustanovil.

Počitniški programi

V času počitnic organiziramo počitniške programe:

  • Letni “Oratorij”
  • Zimski “Oratorij”
  • Počitniško varstvo

Programi so namenjeni otrokom, da svoj počitniški dogčas popestrijo z aktivnim programom raznih delavnic, izletov, druženjem, …