Don Boskov center Celje

3D večeri

 3 Duhovno Debatni Družabni večeri za mlade

3D večeri

V Don Boskovem centru želimo vsak mesec ponuditi en dogodek za mlade. Tematske večere smo skupno poimenovali 3D večeri”. Naš namen je, da z njimi ponudimo čimbolj pestro ponudbo.

  • Duhovni večeri
  • Debate in predavanja
  • Družabni večeri predvsem iz bogate salezijanske izkušnje

Z večeri želimo predvsem odgovoriti na potrebe mladih kristjanov, ki iščejo priložnosti za srečevanje in notranjo obogatitev. Torej, če se v tem najdeš, se nam pridruži. Če želiš prejemati sporočila na e-mail, se prijavi na povezavi in izpolni formular.

Influencerji Simona in Matjaž ter Tim

V petek, 31. 3. 2023 smo v Salezijanskem mladinskem centru Celje organizirali pogovorni večer v sklopu 3D večerov. Tokrat so nas, kljub zasedenemu urniku in številnim obveznostim, obiskali influencerji, in sicer Simona in Matjaž Kosi, ki ju poznamo pod imenom Misticizem, in Tim Nuč, akrobat, ki ga je javnost bolje spoznala z udeležbo v televizijskem šovu Exatlonu. Skozi pogovor smo o gostih izvedeli marsikaj zanimivega, dali so nam številne nasvete, ki jih bomo lahko prenesli v življenje, spregovorili pa smo tudi o veri in veliki noči ter pripravi nanjo.

Logo

Prijavi se

Če nimaš skenerja, klikni na QR kodo!

Skupina Dominik

Preživeli smo zelo lep večer ob glasbi skupine Dominik. Iz svoje zakladnice so nam postregli s skladbami, ki so jih ustvarili za različne festivale in z njimi tudi zmagovali. Poleg ubranega petja in lepe glasbe je potrebno pohvaliti tudi scenski nastop. Najlepša hvala gostom, skupini Dominik.

Napovednik

Petek, 21. april 2023, ob 19.30

Koncert skupine “Odsev”

FB stran skupine

skupina Odsev

Doživeli smo še en lep 3D večer s skupino Odsev. Bogato duhovne pesmi so nas duhovno “razveselile” v tem velikonočnem času.
Na tokratnem zadnjem srečanju v okviru 3D večerov v tej sezoni se nas je zbralo kar nekaj več, kar daje organizatorjem dodatno spodbudo, da s takimi večeri nadaljujemo tudi v naslednjem šolskem letu.
Zato pričakujte povabilo na prvi jesenski dogodek in nas spremljajte na naših straneh!

Odkloplen Grega

V petek, 25. novembra, je v okviru 3D večerov nastopil Grega Strajnar. Navdušil nas je s svojim prepričljivim glasbenim nastopom, ni pa nas pustil ravnodušnih niti med pripovedovanjem svoje življenske zgodbe. S takimi dogodki želimo tudi v bodoče povezati mlade v Celju in jim predstaviti sodobno krščansko glasbo. Sledite nam na naših socialnih omrežjih, da ne zamudite naslednjega dogodka. VEČ V LINKU