Don Boskov center Celje

3D večeri

 3 Duhovno Debatni Družabni večeri za mlade

3D večeri

V Don Boskovem centru želimo vsak mesec ponuditi en dogodek za mlade. Poimenovali smo jih 3D večeri. Tako bomo pripravili tematske večere. Namen je da ponudimo čimbolj pestro ponudbo.

  • Duhovni večeri
  • Debate in predavanja
  • Družabni večeri predvsem iz bogate salezijanske izkušnje

Z večeri želimo predvsem odgovoriti na potrebe mladih kristjanov, ki iščejo priložnosti za srečevanja in notranjo obogatitev. Torej če se najdeš potem se nam pridruži. Če želiš prejemati sporočila na e-mail potem se prijavi na povezavi in izpolni formular.

Logo

Prijavi se

Če nimaš skenerja klikni na QR codo

Bil je večer z Janezom Suhoveršnikom

Janez Suhoveršnik je salezijanec, ki deluje med mladimi v salezijanskem mladinkem centru Rakovniku. V tokratnem 3D večeru nam bo spregovoril  o vzgoji, o animatorjih, o mladih v luči letošnjega vezila “Vse delajte iz ljubezni, nič iz prisilo”.

Napovednik

23. december 2022 19.30:

Gost: Klemen Balažič

Duhovna priprava na božič:

Živeti, ne životariti

Bil je koncert Odkloplenega Grega

V petek 25. novembra je v okviru 3D večerov nastopil Grega Strajnar. Navdušil nas je s svojim prepričljivim glasbenim nastopom, ni nas pa pustil ravnodušnih ob svoji življenski zgodbi. S takimi dogodki želimo tudi v bodoče povezati mlade v Celju in jim predstaviti Sodobno katoliško glasbo. Sledite nas na naših socialnih omrežjih da ne zamudite naslednjega dogodka. VEČ V LINKU