Don Boskov center Celje

Animatlon 2019

MOJ PRVI ANIMATLON

Na deževo soboto smo se ob 7:00 uri zjutraj iz Celja odpravili v Želimlje kjer, smo vsi veselo pričakovali nore dogodivščine Animatlona.

Na Animatlon sem šel prvič in sem se ga zelo veselil. Takoj ko, smo prišli smo imeli sveto mašo, po končani sveti maši smo se odpravili na poligon, kjer smo bili prvi na vrsti. Vmes smo si dali kakšno vzpodbudno besedo in se odpravili na dolgi poligon po premočeni travi kjer, so nas čakale ovire.

Spopadali smo se z različnimi ovirami od premikanja avta do plazenja po blatu sledilo je skakanja v vrečah in tudi hoje v zelo mrzli reki ni manjkalo. Vso pot smo se spodbujali in ko smo le prišli do cilja kjer, smo prejeli priznanje za opravljen Animatlon 2019. Po prejetju priznanja nas je pričakala mrzla gasilska cev za naša blatna oblačila in toplo kosilo, ki je bilo po napornem dnevu zelo okusno. ko smo končali s kosilom se je pričelo druženje za nas animatorje. Lahko smo se igrali odbojko, plesali in še kaj zanimivega. Za konec smo vse lepo pospravili in se z veselimi sicer zelo utrujenimi obrazi odpravili domov.

Žan

You might also like