Don Boskov center Celje

Jesenski nogometni turnir

Bosna v finalu boljša od Francije, 3. mesto osvojila Brazilija

4 ekipe, ki so se prebile v polfinale jesenskega nogometnega turnirja, so z nestrpnostjo pričakovale sončni petkov popoldan na umetni zelenici Don Boskovega centra. Zbralo se je kar nekaj gledalcev, ki so izza ograje pospremili in navijali za najboljše mlade nogometaše. Za še boljše vzdušje med tekmo je skrbela glasba, po koncu pa prigrizek in pijača za vse navzoče.
1. mesta so se po ogorčenem boju in finalni zmagi s 3:2 veselili igralci Bosne, ki so bili tudi z nekaj sreče boljši od Francozov. Že pred tem pa so pokal za 3. mesto osvojili igralci Brazilije, ki so v malem finalu s 7:4 premagali Angleže.
Nasmejani in zadovoljni obrazi vseh otrok, tako zmagovalcev s pokali v rokah kot poražencev, so bili potrditev, da je turnir več kot uspel. In so obenem dobra napoved prihodnjih petkovih turnirjev v različnih panogah, ki jih bomo tudi v naslednjih tednih in mesecih organizirali v Salezijanskem mladinskem centru Celje.

Potek in rezultate vseh tekem nogometnega turnirja lahko najdete tudi na naslednji povezavi: https://celje.donbosko.si/smc/programi/turnir/

You might also like